Julkaistu

Tervetuloa tutustumaan Pirkanmaalla toimivien säätiöiden toimintaan tiistaina 1.10. klo 15-19 Tampere-talon puistoon

Tiistaina 1.10. vietetään valtakunnallista Säätiöpäivää sekä Tampere-päivää ja Kansalaisvaikuttamisen päivää. Pirkanmaalla toimivat säätiöt esittelevät toimintaansa ja vastailevat mm. kysymyksiin, mitä ja keitä varten säätiöt ovat, Tampere-talon puistossa, ravintola Tuhton edustalla. Tapaat meidät Tampereen kaupungin kanssa samalta standilta kello 15-19. Tuolloin on myös mahdollista saada vastauksia apurahojen hakemiseen liityvissä asioissa.

*****************************************************

”Ystävä rakas, tahdotko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden ihanneyhteiskuntaa?” lausui Miina Sillanpää. Tampereen syntymäpäivänä 1.10. vietetään valtakunnallista Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivää Tampere-talon aulaklubilla ja Tampere-talon edustalla klo 15-19. Tapahtumassa juhlistetaan Tampereen tekijöitä ja kokijoita: kaupunkilaisia ja heidän aktiivista työtään paremman asuinkorttelin, kaupungin, yhteiskunnan ja maailman puolesta.

Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivä 1.10.2019

Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivän aikana miltei 60 tamperelaista yhdistystä esittelee vapaaehtoistoimintaansa ja muita mielekkään tekemisen mahdollisuuksia. Ohjelmassa on lisäksi tanssia, musiikkia, taikuutta sekä ”Näin minä muutan maailmaa” -keskustelu.