Julkaistu

Tiedesihteeriksi Emil Aaltosen Säätiöön?

Tiedesihteeri

Tässä tehtävässä saat vastuullesi apurahahakemusten alkukäsittelyn sekä maksatuksen kokonaisuudessaan. Hallinnoit hakuvaihetta varmistaen, että hakemukset ovat oikein dokumentoituna järjestelmäämme. Hakuvaiheen jälkeen tehtäviisi kuuluu mm. maksatusjärjestelmän ja apurahoihin liittyvien selvitysten hallinta sekä hakijoiden tiedusteluihin vastaaminen. Hoidat myös viranomaisten suuntaan tarvittavat raportit. Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkuutta, omatoimisuutta ja hyvää sekä kirjoitettua että puhuttua suomen kieltä.

Toimit luontevasti ja rauhallisesti erilaisten ihmisten kanssa. Toimintaotteeltasi olet joustava, pitkäjänteinen ja tartut mielelläsi oma-aloitteisesti mihin tahansa käsillä olevaan tehtävään. Sinulla on tehtävään soveltuva esim. kaupallinen koulutus ja tulet toimeen myös englannin kielellä.  Viestintätaitosi ovat hyvät.

Lisätietoja tästä avainpaikasta saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 20.1.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.

HAE PAIKKAA