Ohjeet maksatuspyynnön tekemiseen

Kannustus- ja kohdeapurahat

Kannustus- ja kohdeapurahat maksetaan yleensä yhdessä erässä toivottuna maksuajankohtana.

Tarvittaessa maksatuspyyntöä on mahdollisuus muokata myöhemmin uudelleen. Kun luot uuden maksatuspyynnön, järjestelmä avaa sinulle voimassa olevan maksusuunnitelmasi. Uudet halutut maksukuukaudet lisätään uusina maksuerinä voimassa olevaan maksusuunnitelmaan ja tarpeettomat maksuerät poistetaan. Huomioithan, että uusi maksatuspyyntö korvaa kokonaisuudessaan aiemmin hyväksytyn maksusuunnitelman. Päivitetyssä maksusuunnitelmassa tulee siis olla mukana myös jo aiemmin hyväksytyt, mutta ei vielä maksetut maksukuukaudet, mikäli ne halutaan maksuihin mukaan. Kirjaa muutokset myös Lisätiedot-kenttään.

Mikäli säätiö on jo hyväksynyt maksusuunnitelmasi, mutta haluat poistaa sen kokonaan, niin otathan yhteyttä säätiön toimistoon sähköpostilla (apurahat@emilaaltonen.fi) tai lähettämällä viesti apurahajärjestelmän kautta.

MAKSUERÄT
Kirjaa maksuaikatauluun haluamasi maksukuukausi/-kuukaudet ja summa(t) täysinä euroina.

PERUSTIEDOT
Kirjaa henkilötunnus, tilinumero IBAN-muodossa ilman välilyöntejä sekä yhteystietosi. Apurahat maksetaan aina saajan henkilökohtaiselle tilille (ei yliopiston tai laitoksen) muutamia kohdeapurahoja lukuun ottamatta.

MAKSUN VIITE
Tähän ei tarvitse merkitä mitään, sillä siihen tallentuu automaattisesti teksti ‘Apuraha + myöntövuosi’.

LISÄTIEDOT
Kirjaa tähän apurahan käytön arvioitu ajankohta. Voit tarvittaessa kirjata tähän myös muita apurahasi maksamiseen liittyviä tietoja. Jos apurahakautesi keskeytyy väliaikaisesti, kirjaa apurahakauden keskeytys, keskeytyksen syy ja (arvioitu) ajanjakso. Jo maksettujen erien osalta keskeytykset tulisi sopia sähköpostitse apurahat@emilaaltonen.fi.

VAHVISTUSKOODI löytyy sinulle sähköisesti lähetetystä myöntöviestistä/-kirjeestä. Maksatuspyyntöä ei pysty tekemään ilman vahvistuskoodia.