Ohjeet maksatuspyynnön tekemiseen

Kannustus- ja kohdeapurahat

Kannustus- ja kohdeapurahat maksetaan yleensä yhdessä erässä toivottuna maksuajankohtana.

Tarvittaessa maksatuspyyntöä on mahdollisuus muokata myöhemmin. Kun luot uuden maksatuspyynnön, järjestelmä avaa sinulle voimassa olevan maksusuunnitelmasi. Uudet halutut maksukuukaudet lisätään uusina maksuerinä voimassa olevaan maksusuunnitelmaan ja tarpeettomat maksuerät poistetaan. Huomioithan, että uusi maksatuspyyntö korvaa kokonaisuudessaan aiemmin hyväksytyn maksusuunnitelman. Päivitetyssä maksusuunnitelmassa tulee siis olla mukana myös jo aiemmin hyväksytyt, mutta ei vielä maksetut maksukuukaudet, mikäli ne halutaan maksuihin mukaan.

Mikäli säätiö on jo hyväksynyt maksusuunnitelmasi, mutta haluat poistaa sen kokonaan, niin otathan yhteyttä säätiön toimistoon sähköpostilla (apurahat@emilaaltonen.fi) tai lähettämällä viestin apurahajärjestelmän kautta.

MAKSUERÄT
Kirjaa maksuaikatauluun haluamasi maksukuukausi/-kuukaudet ja summa(t) täysinä euroina.

PERUSTIEDOT
Lisää henkilötunnus ja tilinumero IBAN-muodossa ilman välilyöntejä. Apurahat maksetaan aina saajan henkilökohtaiselle tilille (ei yliopiston tai laitoksen) muutamia kohdeapurahoja lukuun ottamatta, jotka on tarkoitettu yhteisön käyttöön.

MAKSUN VIITE
Tähän ei tarvitse merkitä mitään, sillä siihen tallentuu automaattisesti teksti ‘Apuraha + myöntövuosi’.

SÄHKÖPOSTI
Lisää sähköpostiosoitteesi tähän.

TYÖSKENTELYN/APURAHAN KÄYTÖN AJANKOHTA
Lisää tähän apurahan käytön ajankohta/kesto eli mille ajalle maksuerä(t) on tarkoitettu (esim. tammi-helmikuu 2 kk, matka-apuraha 10.-15.9.).

APURAHAN JAKAUTUMINEN (vain työskentelyapurahat)
Tämä koskee vain työskentelyapurahoja, joten tähän ei merkitä mitään.

LISÄTIEDOT
Voit tarvittaessa kirjata tähän apurahasi maksamiseen liittyviä muita tietoja.

VAHVISTUSKOODI löytyy sinulle sähköisesti lähetetystä myöntöviestistä/-kirjeestä. Maksatuspyyntöä ei pysty tekemään ilman vahvistuskoodia.